Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurbanlıklar pazara indi

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Erzincan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında hareketlilik başladı. Kurbanlıklarda küçükbaş hayvanlarda fiyatlar 800 TL ile bin 500 TL arasında değişirken, büyükbaş hayvanlarda ise 5 bin TL ile 20 bin TL arasında değişiyor

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda hareketlilik başladı. Pazara getirilen kurbanlıklar alıcısını bekliyor. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Erzincan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda hareketlilik başladı. Erzincan-Sivas Karayolu üzerinde Perşembe ve Cumartesi günleri arasında haftanın iki günü açık olan Erzincan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramı dolayısıyla hareketlilik başladı. 
 

HER BÜTÇEYE GÖRE KURBANLIK 
Canlı hayvan pazarında her bütçeye göre hayvan bulmak mümkün olduğu belirtilirken küçükbaş fiyatlarının 800 ile bin 500 TL arasında değişirken büyükbaşın fiyatı ise 5 bin TL ile 20 bin TL arasında değişiyor. Hayvan satıcıları fiyatların normal olduğunu belirtirken kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşlar ise fiyatların geçtiğimiz yıllara göre yüksek olduğunu belirttiler. 
Kurban satıcısı Hüseyin Yeşil  “Fiyatlar normal. Pahalıda değil. Ucuz da değil. Orta şeker ama alıcı yok. Para yok. Para olmadı mı hayat olmaz dedi 
Diğer bir kurban satıcısı Mesut Fırat ise “Fiyatlar geçen sene ile aynı. Yüzde 20 yüzde 10 belki de biraz daha düşüktür. Yani aynı. İnşallah satarız, bitiririz. Temennimiz o yöndedir’’ dedi.