Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Zehra ve İlayda

Yunanistan’ın Kalamarına kentinde düzenlenen Hellas Uluslararası Badminton Turnuvasında milli badmintoncular iki 3’ncülük ve bir Şampiyon’luk elde ederek 2 bronz ve 1 altın madalya kazandı. Çift Bayanlar kategorisi finalde Erzincanlı sporcular Zehra Erdem ve İlayda Nur Özelgül Polonyalı rakiplerini 2-1 mağlup ederek Şampiyon oldular.

Yunanistan’ın Kalamarına kentinde düzenlenen

Haber: İbrahim Gürler

Yarı finalde elenen Emre Sönmez ve Zehra Erdem Karışık Çiftlerde 3’ncü, Mehmet Çapar ve Emre Sönmez ise Çift Erkeklerde 3’ncülük elde ederek 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Finalde ise Çift Bayanlar kategorisi sporcusu Zehra Erdem ve İlayda Nur Özelgül Polonyalı rakipleri Wiktoria Adamek ve Wiktoria Dabczynska’yı 2-1 mağlup ederek Şampiyon oldular. 1’ncilik kürsüsünden altın madalya ile ayrıldılar. Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik yaptığı açıklamada ‘‘Dünya ve Avrupa sıralamasına puan veren bu önemli turnuvada şampiyonluk elde edildiği için sevincini dile getirdi. Ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıran Zehra Erdem & İlayda Nur Özelgül’e ve antrenörleri Murat Sönmez, Uğur Erçetin’e teşekkür etti. Başarılarının devamını diledi’’

Desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerini etti ve desteklerinin artarak devamını diledi.