Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘‘Şimdi Hizmet Etme Zamanı’’

31 Mart seçimlerinde yüzde 42.3 oranında oy alarak Erzincan Belediye Başkanlığına seçilen Bekir Aksun, mazbatasını aldıktan sonra tebrikleri kabul ediyor. Başkan Aksun, ‘’Erzincan halkına hizmet etme zamanı geldi. Bu süreçte bize destek veren vermeyen bütün halkımıza hizmetin en iyisini vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz’’ dedi

31 Mart seçimlerinde yüzde

Haber: İbrahim Gürler 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Erzincan Belediye Başkanı seçilen Bekir Aksun’u haberci24.com ve kulisspor.com  haber sitesi sahibi İbrahim Gürler ziyaret ederek , hayırlı olsun temennisinde bulundu.  Milliyetçi Hareket Partisinden Erzincan’da Belediye Başkanlığına seçilen Bekir Aksun, Erzincan Belediyesi Başkanlık Makamında tebrikleri kabul ediyor. . Erzincan halkı tarafından yoğun ilgi gören Başkan Aksun, Erzincanlılara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZE SORUMLULUK VERMİŞTİR

Belediye Başkanı Aksun, seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, “Erzincan halkına hizmet etme zamanı geldi. Bu süreçte bize destek veren vermeyen bütün halkımıza hizmetin en iyisini vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımızın teveccühü bize ayrı bir sorumluluk vermiştir. İnşallah halkımızla beraber Erzincan’ı güzel yerlere getireceğiz” dedi.

MUTLU YARINLARI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ

Başkan Aksun, “Erzincan’da oy kullanan her hemşerimizi ve her vatandaşımızı, oyunu bize vermiş olarak kabul ediyorum. Biz Erzincan’ı bir bütün olarak algılıyoruz. Erzincan’ın her bireyi benim başımın tacıdır Problemlerimizi, dertlerimizi hep birlikte masaya yatıracağız, çözümlerini oluşturacağız ve mutlu yarınları birlikte oluşturacağız. Kim olursa olsun, ‘şuna oy verdi buna oy verdi’ ayrımı yapmadan, doğru olan neyse onun yanında olacağız. Bugünden itibaren herkes Erzincan paydasında bir aradadır, benim başımın tacıdır diyen Aksun, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Aksun’a hayırlı olsun dileklerini ileten haberci24.com ve kulisspor.com haber sitesi sahibi İbrahim Gürler ise Belediye başkanı seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Memleketimize hayırlı  hizmetler yapmayı Allah  nasip etsin. ” dedi.