Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fidan dağıtımı izdiham oluşturdu

21 Mart Dünya Ormancılık günü dolayısıyla Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara dağıtılan 5 bin adet fidan 5 dakika içerisinde tükendi. Fidanlardan almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

21 Mart Dünya Ormancılık

21 Mart Dünya Ormancılık günü münasebetiyle Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Erzincanlılara, 5 bin adet fidan dağıtıldı.  Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından içerisinde fidan bulunan kamyonetin Cumhuriyet Meydanı’na geldiğini gören vatandaşlar, ücretsiz olarak dağıtılan 5 bin adet fidanını alabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Erzincan Orman İşletme İl Müdürü Tekin Işık, “Orman Genel Müdürlüğümüzün 180. Yılı kutlamaları ve 21 Mart Dünya Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında ağaç sevgisi, orman sevgisi ve doğa sevgisinin katlanarak arttırılması ve insanlar arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla orman işletme müdürlüğümüz olarak vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ormanlar insanlar ona sahip çıktığı sürece korunabilir. Bizlerde geleceğin bilinçli vatandaşlarını yetiştirebilmek için bu etkinliklerle özellikle gençlerimize mesaj veriyoruz. / Erzincan’da fidan dağıtımı artık geleneksel hale geldi, 5 bin fidanımız kısa sürede tüketildi. Bu da Erzincan’ımızda baharın fidan dikim şöleni havasında geçtiğini gösteriyor. Tabii ki biz burada ki 5 bin fidan ile yetinmeyeceğiz. Bu etkinliklerimiz ilçelerimizde okullarımızda devam ettireceğiz” dedi.

Vatandaşlar ise Eerozyonu önlemek için çok güzel bir şey. Fakat eksik olan sadece şu organize güzel yapmaları lazımdı. Onda da insanların duyarsız oluşu da böyle görüntülerin oluşmasına sebep oldu diye konuştular.